how time flies and we dont realize it..

Assalamualaikum wbt..fuhh leganya finally i managed to track and trace my login password for this blog..

tengah duk trace2 balik segala yang ada dalam email aku…aku jumpa balik the first email yang aku sent kat along…now im start feeling overwhelm … speechless and clueless…

Untitled-11

above  was the first travel protection i accidentally bought for my trip to Bandung in 2008.. I start to know my husband through FMDC forum when we both used to be a freelancer there..

Untitled-1

this was the first Gmail i received from ” i never know he’s gonna be my better half”, Along. tapi masa ni aku dah keje di Perlis for a few months already..

a

last aku login fotomedia aka FMDC forum dulunye..aku tgk ada 1 notification dari suami aku…taktau la dia add aku zaman 2008 dulu atau baru add tahun 2013 ni..clueless..date x ada pula kat situ…hummm….

b

masa this entry was wrote, aku masih di suriafm..yes..masa ni la kami baru mula ym kot?

ereply dr husband aku masa zaman berforum di fotomedia dulu…..

Oleh sebab tak ada archive utk trace out our first message online so aku amik date based on travel protection GoInsure Airasia sbb masa tu aku masih di Suriafm dan first gaji keje situ aku beli flight ticket pegi Bandung dan abang pm aku kat fmdc pasal trip to Bandung tu..that’s how we started..by May 2008 aku dah keje MMU where aku mmg duk start perang dingin ngn abg sbb he continuously buzz aku kat YM…hihi.. tapi masa ni kawan biasa saja..ya laa…siapalah kami nih…masing2 tak peduli punnnnnnnn…

Konklusinya, 2009 kami fell for each other, 2010 engaged..2011 tied the knot..2012 dpt first baby… how time flies kan…

2 thoughts on “how time flies and we dont realize it..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s