Invitation

http://diy.weddingbee.com/topic/free-bridal-shower-invitation-template

——————-
latest update: 17/2/2011

salam, ni mock up invitation yang jun buat…tgh survey2 lagi tempat utk printing…tadi g satu kedai kat Arau tu kalau dia print cam kat bawah ni as in the cover page tu guna art card then size dlm (3.5 inch x 4 inch + 3.5 inch x 8 inch= RM1.20 per pieces including envelop)

Skang ni dlm proses nak finalize kan design n kedai printing, by this month kena setelkan kad ni and next month dah kena start post the card to guests.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s